المكرونه بالبشاميل
المقادير :
1/2 لحم مفروم معمول عصاج بالصلصة
بشاميل بالمقادير المذكورة سابقا
مكرونة قلم
ماء لسلق المكرونة
الطريقة :
- اتركى الماء على النار ليغلى مضاف اليه بعض الملح ونقطة زيت
- اضيفى المكرونة وقلبى حتى تمام النضج ثم صفيها من الماء جيدا
صبى نصف كمية البشاميل او اقل من النصف بقليل
على المكرونة المسلوقة وقلبى كويس
- ضعى نصف المكرونة فى صينية متوسطة
- افردى العصاج فوقها جيدا
اضيفى النصف الثانى من المكرونة
- اسكبى الكمية المتبقية من البشاميل وافرديها
على الوجه ورشى وجه الصينة بالبيض
- دخليها الفرن لحد
ماتحمر تماما